Respondify lanserar frågesports-app åt Inet

Inetquiz

Idag lanserar vi tillsammans med datorhandlaren Inet ett mobilbaserat frågesportsspel, det första som baseras på vår egen frågesports-app Quizkey. InetQuiz blir det första steget för oss att kunna erbjuda företag ett frågesportskoncept för mobilen i marknadsförings- eller utbildningssyfte. Appen finns både till iPhone och Android, vilket därmed innebär en smygpremiär av Android-versionen av Quizkey.

Inet är Västsveriges största återförsäljare av datorer, datorkomponenter och datortillbehör. De har nischat sig som en leverantör som – förutom fokus på hög kvalitet till lågt pris – erbjuder en hög servicegrad i form av personalens utpräglade kunskaper kring datorer, något som bl a ligger bakom att man år efter år vinner utmärkelser som Årets datorbutik, Årets e-handlare och för Bäst kundservice.

Med InetQuiz får Inet ett kampanjverktyg som dels förstärker företagets särprägel som den kunniga försäljaren, och dels skapar goodwill och ”buzz” kring deras varumärke med hjälp av tävlingar och kampanjer – inte minst med anledning av appens starka koppling till sociala medier.

– Vår främsta kundgrupp är dator- och spelentusiaster. Med InetQuiz vill vi locka både dem och andra med underhållning och tävling. InetQuiz är ett modernt kunskapstest där du kan tävla mot dina vänner och samtidigt lära dig nya saker om datorer och datorhistoria, säger Erik Wickman, vd för Inet.

Dessutom kan Inet på ett roligt sätt engagera och öka den egna personalens kunskaper kring hårdvara, genom att de kan utmana varandra i vem som kan mest om hårdvara, eller i att skriva bra frågor som får flest ”tummen upp” av kunderna.

Vi utvecklar spelplattformen löpande med nya finesser, kopplingar mot sociala medier samt spellägen, och redan nu pågår flera intressanta samarbeten som vi kommer berätta mer om senare!

Är du nyfiken på hur vårt frågespelskonceptet kan hjälpa Ditt företag? Tveka inte att kontakta oss för ett möte, så berättar vi gärna mer!

Du hittar InetQuiz för Android här och InetQuiz för iPhone här.

Se även: http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/inet-lanserar-kunskapsspel-till-iphone-och-android-824075

This entry was posted in Android, IOS, Quizkey and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.