Respondify blir Pimcore professional partner

Pimcore professional partnerDet är med stolthet vi idag kan meddela att Respondify har blivit godkända som officiell Pimcore professional partner!

Genom detta erhåller Respondify en kvalitetsstämpel som en seriös leverantör av Pimcore-lösningar, samtidigt som det är ett sätt för oss att visa vårt stöd för projektet och framtidstro för plattformen.

Våren 2010 blev vi ombedda att göra en tillfällig webbsajt för ett stort svenskt klädföretag, då deras nya e-handelssatsning hade blivit försenad. Fokus låg på att snabbt kunna skapa en sajt med deras nya design, där man kunde bläddra igenom deras produktkatalog. Vi fick upp ögonen för den relativt nya CMS-plattformen Pimcore, som finansierats av Intersport för deras nya globala webbsajt, just för att de befintliga CMS-verktygen var för dåliga på Product Information Management (PIM). Pimcores användargränssnitt var det mest användarvänliga vi sett, med äkta What You See Is What You Get, integrerad Google Analytics, välstrukturerad sökmotoroptimering och smidig modulbaserad utveckling. Eftersom vi redan fattat tycke för Zend Framework – PHP-ramverket som Pimcore är byggt i – var valet enkelt.

Tre år senare har en mängd finesser och verktyg sett dagens ljus i Pimcore, och plattformen har varit det givna valet i de flesta utav våra webbprojekt, nu med ett tiotal stora Pimcore-projekt i bagaget. Den prisbelönta plattformen är på god väg att bli ett av de stora namnen inom webbutveckling, är redan översatt till 18 språk och har över 25 000 nerladdningar per månad.

Att som ett av de första webbföretagen i Sverige ha fått upp ögonen för plattformens kvaliteter och följt utvecklingen noga sen start ger oss en unik marknadsposition, som vi nu stärker genom det strategiska samarbetet som Professional partner.

This entry was posted in Pimcore, Technology and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.