”Läkemedelskollen” utsedd till bästa vård-appen på Vitalis-mässan 2012

Winning app "Läkemedelskollen" at #vitalishack2012Under Vitalis-banketten utsågs med pompa, ståt och konfetti-regn vinnarlaget i app-tävlingen VitalisHack2012. Nio utvalda lag kämpade mot klockan under 24 timmar, och när slutsignalen gick på tisdagen enades juryn om att belöna vår app ”Läkemedelskollen” med första pris.

Enligt motiveringen levererades en ”professionellt presenterad lösning, där laget visar att de har kommit långt i utformningen av olika funktioner”

Förutom undertecknad från Respondify, bestod laget även av Daniel Carlzon – ST-läkare i klinisk farmakologi, Sara Renström – design-forskare med fokus på användarvänlighet, och Christopher Evans – marknadsförare i medicinteknikbranschen.

This entry was posted in Referens and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.